tirsdag 16. desember 2014FØRJULSTUR.

Nå har vi hatt en jobbe periode fra fredag 12 til sønd 14. Dro tidlig fredag morgen.
Da vi kom fram så vi spor i snøen som førte til et hull i skråningen nedenfor hytta.Sporene førte bare inn til hullet. Etter å  ha sjekket sporene fant vi ut at det måtte være en grevling. Vi får forsøke å skremme den bort fra tomten, det er ikke lurt å ha grevling boende såpass nær hytta.
Jeg startet med å beise taket på kjøkkene/stua. Kom halvveis da det var tomt for beis. Fortsatte så med drivved beis i gangen.
Prøvde noen blandinger på  trebiter for å finne den riktige fargen for stue/kjøkken. Valget falt på Jotuns interiørbeis valnøtt ett strøk.
Byggesjefen begynte på utebod. Han fikk isolert ferdig med 50 og lagt tak og 3 vegger Veggen der rørene er måtte han vente med til rørlegger har informert hvordan han ønsker å ha rørene.
Vi begynte også med å montere opp dusj på badet. Dessverre manglet det flere deler deriblant ben til sokkelen. Irriterende.
Det var ganske kaldt når vi ankom hytta fredag, vi hadde glømt å ta med litt ved hemmefra. Vi ringte en lokal vedselger. Han var behjelpelig. Klokken 20.00 kom han kjørende med 1000liter ved. Det var service.
Byggesjefen skal opp igjen tirsdag for å ta i mot resten av kjøkkenet, og legge gulv i boden.Jeg må nok være hjemme for å komme ajour til jul..Neste jul skal feires på hytta,gleder oss..


SOLOPPGANG KL.0900                                        SOLNEDGANG KL.1505.
 

                                        Drivved gang
                            Halvetaket beiset. Varmt og godt med litt fyr på peisen.

Farven valnøtt
                     
Grevlinghi i skråningen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar