mandag 22. september 2014


Det ble en kort tur denne helgen, lørdagsmorgen til søndagskveld. Planen var å få beiset ferdig utvendig og begynt på flisene på badet. Vi ble ferdig med beisingen, men fliskutter"n ble ødelagt så det prosjektet må vente.
Men vi har ikke mangel på oppgaver :-)Vi fikk satt opp skyvedørskasetten. Da oppdaget vi at flere deler manglet så vi ble bare halvferdig med den jobben.Vi får håpe det ikke tar 2 mnd før delen som mangler kommer.
Så mens byggesjefen begynte med laftepanelet som sto igjen i stua, beiset jeg tak i gangen. Det ble orntlig fint. Jotun interiørbeis "hvitkalk". Når taket var ferdig prøvde jeg meg på ene veggen i gangen. Denne gangen var det interiørbeis "drivved". Denne fargen har fått mye skryt og er vist populær. Men vi ble skuffet..
Det ble ikke den fargen vi hadde forestilt oss. Vi må tenke på hva vi skal gjøre videre. Fortsette ?eller blande i litt annen farge?
Kanskje inntrykket blir anderledes neste gang vi kommer oppover?

Høsten er kommet til fjellet. Det er friskt på morgenen og kvelden, forholdsvis greit midtpå dagen.
Frøene vi sådde i skråningen i midten av august har såvidt spirt, håper de overlever vinteren.
Neste gang vi tar turen oppover er 10 oktober.Da må vi rydde plass til kjøkkeninnredningen som kommer 15.oktober. Vet ikke hvor vi skal lagre den, blir vel stående midt i stuen som alt annet. Det skal bli godt å få bort endel planker. Vi har veldig mye panel igjen, vi lurer på om vi har fått for mye...Det vil tiden vise..En milepæl er nådd: Hytta er ferdig beiset 1 strøk.Nå kan vinteren komme..

                                       Skyvedørskasetten
                                      Ettstrøk hvitkalk i taket .Ble ganske lyst og fint
                                     Drivved 1 strøk.Så ikke så verst ut på dette bilde
                                           Drivved .Litt ujevn farve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar